Nu s-a gasit niciun rezultat pentru aceasta cautare
cached
Contul meu
Termeni si conditii

Vizualizarea, comandarea sau folosirea produselor prezente pe site-ul www.macro.ro implica acceptarea Conditiilor de Utilizare care sunt detaliate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile pentru folosirea conditii optime a website-ului www.macro.ro.

www.macro.ro este detinut si administrat de Macro International Distribution SRL cu sediul in str. Avram Iancu, nr. 20B, Otopeni, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/853/2021, CUI RO5919316.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.macro.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, veti fi la curent cu cea mai noua versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastră de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.macro.ro trebuie sa fiti persoana juridica inregistrata in Romania si sa aveti un cont aprobat pe www.macro.ro. Firma noastra nu vinde catre persoane fizice, site-ul www.macro.ro este destinat in exclusivitate clientilor persoane juridice.  

Atunci cand utilizati serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra si despre compania pe care o reprezentati.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plată

Preturile prezente in magazin nu includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi intotdeauna pretul din contractul de vamzare-cumpare.

Plata produselor si modalitatea de plata sunt cele agreate in contractul de vanzare-cumparare.

Informatii referitoare la livrare:

Termenul de livrare este cuprins intre 1 zi lucratoare si 7 zile lucratoare, de la data preluarii comenzii. 

Livrarea se face de catre o firma de curierat, la domiciliul clientului, in termen de minim 1 zi lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 3 zile lucratoare, sau prin intermediul masinilor de livrare ale Macro.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin telefon de catre operatorii nostri, dar si de catre curierul care va va livra coletul. In cazul in care nu puteti receptiona coletul la ora propusa de curier, puteti schimba ora de livrare de comun acord cu curierul.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de firma noastra daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost introduse gresit pe site, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivelor produse.

Informatii referitoare la Retururi

Politica de retururi este parte integranta a termenilor si conditiilor macro.ro si este detaliata aici: Returnare produse

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.macro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Macro International Distribution S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.macro.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail [email protected]

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.Operatorul datelor cu caracter personal este compania East Com Trading SRL, adresa de corespondență fiind [email protected].

Potrivit Regulamentului (UE) 2016/679 datele cu caracter personal înseamnă orice informații care fac referire la o persoană fizică.

Câteva exemple de date cu caracter personal

• Numele;
• Adresa;
• e-mailul;
• IP-ul;
• un cookie ID;
• imaginea (poza sau filmare).

macro.ro colectează următoarele date personale:

1. Date anonime de trafic și audienta
2. Interacțiunea cu emailurile primite de tine în căsuța de email (vizualizarea, click-ul în cadrul newsletterelor)
3. Interacțiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, căsute, videoclipuri de pe site-ul macro.ro
4. Informațiile furnizate de tine, direct, în cazul abonărilor, în cazul înscrierilor pentru primirea ofertelor, cumpărarea unui anumit produs.


Începand cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: [email protected]. Aveți dreptul de a cere accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate.

Conform GDPR aveți următoarele drepturi

• Dreptul la informare - puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
• Dreptul la rectificare - puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
• Dreptul la ștergerea datelor - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul la restricționarea prelucrării - puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
• Dreptul de opoziție - vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor - puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
• Dreptul de a depune plângere - puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de retragere a consimțământului - în cazurile in care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
• Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi prin simpla trimiterii unei solicitări la adresa de e-mail: [email protected]

Responsabilitati privind produsele

S.C. Macro International Distribution.S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea "Returnare produse"

Toate produsele comercializate de www.macro.ro sunt importate in Romania de Macro International Distribution, acestea fiind numai produse originale.

Garantia:

Garantia se acordă conform prevederilor legale: OG21/1992; HG449/2003; HG457/2003; HG1514/2003 si specificatiilor din pagina fiecarui produs.

În cazul defectelor apărute în timpul duratei termenului de garanție, produsul va fi reparat/înlocuit de noi. Vă rugăm să-l expediați prin intermediul unui curier cu confirmare de livrare, la adresa specificată pe factura.

Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/înlocuit cade în sarcina vânzătorului.

Garanția presupune acționarea în conformitate cu instrucțiunile de folosire prezentate și folosirea corectă a produsului .

În cazul termenului de garanție www.macro.ro suportă toate cheltuielile pentru repararea sau înlocuirea produsului defect, remedierea sau înlocuirea produsului cu unul similar sau unul cu o valoare egală, dacă se constată că defecțiunea se datorează unor vicii de fabricație sau de material.

Produsele defecte trebuie să fie însoțite de dovada scrisă a cumpărării in original (factura, chitanță, bon fiscal) și de o descriere a problemei reclamate, impreuna cu toate accesoriile incluse in pachet.

Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data înregistrării reclamației până la data depanarii produsului. Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

Produsele sunt deteriorate din cauza folosirii necorespunzătoare, abuzive, sau întreținerii improprii.
Dacă un produs este folosit în alte scopuri decât cel pentru care a fost proiectat și este adus la reparat în garanție se va examina starea lui, vom identifica motivul defectării și vă vom raspunde.
Dacă s-au executat intervenții asupra produsului de către o persoană neautorizată.
Produsul prezintă daune provocate de intemperii, incendii, cutremure, tensiuni electrice accidentale.
Garanția nu se acordă produsului deteriorat în urma unei lovituri.
Dacă se demonstrează că problema apărută nu se datorează unor defecte de fabricație sau de material vă vom informa asupra costurilor reparației.Plata pentru reparație în acest caz se efectuează în avans.
Clientul va suporta costurile oricărei solicitări nefondateMagazinul online macro.ro nu ofera posibilitatea de livrare a produselor in strainatate.
Magazinul online macro.ro nu ofera posibilitatea de livrare a produselor in strainatate.

Limitari referitoare la utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
telecopiator (fax)
adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
imprimat neadresat;
imprimat adresat;
scrisoare tipizata;
publicitate tiparita cu bon de comanda;
catalog;
telefon cu interventie umana;
telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
radio;
videofon (telefon cu imagine);
videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
posta electronica (e-mail);
telecopiator (fax);
televiziune (teleshopping).

Litigii
Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane guverneaza Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea aparea intre utilizator si S.C. Macro International Distribution S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Macro International Distribution.S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minimum 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă, probleme care par a nu putea fi rezolvate cu persoana cu care va aflati in legatura, puteți solicita conciliere internă gratuită cu Daniela Golban, responsabil conciliere la www.macro.ro, trimitand un email la adresa [email protected]. Termenul in care se raspunde solicitarilor este de 48 ore.

Coduri de conduita

www.macro.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.macro.ro

check_circle highlight_off info favorite favorite_border