Nu s-a gasit niciun rezultat pentru aceasta cautare
cached
Contul meu
Despre noi

Macro International Distribution a luat ființă în 1994, fiind de la început reprezentantul oficial Agfa Photo în România. De-a lungul timpului, compania noastră și-a diversificat domeniile de activitate. Astăzi, Macro derulează afaceri in domeniul importului și distribuției prin departamentele sale consacrate.
Foto
Suntem importatori și distribuitori oficiali ai Canon, reprezentanții exclusivi ai Kodak Alaris și Lucky China.
Producție publicitară
Importăm si distribuim imprimantele inkjet industriale Canon, Gongzeng și Yotta, importăm și distribuim toată gama de consumabile pentru print indoor și outdoor, precum și o gamă largă de sisteme de expunere.
Tipografice
Suntem reprezentanții exclusivi ai Agfa Graphics, importatori oficiali Schwegmann. Importăm și distribuim oficial produsele și soluțiile flexografice premium de la Asahi Japan.
Medicale
Reprezentăm in exclusivitate in Romania liderii mondiali in domeniul urologic, companiile Cook Medical USA, Promedon, Medcomp USA.
Telecom
Macro este importator oficial al Grandstream in Romania, lider global in producția și distribuția echipamentelor de comunicații VoIP: centrale telefonice IP PBX, telefoane VoIP, echipamente de rețea, sisteme audio și video-conferința, și multe altele.

check_circle highlight_off info favorite favorite_border