Nu s-a gasit niciun rezultat pentru aceasta cautare
cached
Contul meu
IT si Comunicatii Sisteme conferinta Video conferinta GVC3200 Grandstream Sistem conferinta video Android
GVC3200 Grandstream Sistem conferinta video Android
Cod produs: GVC3200

Sistemul de video conferinta Grandstream GVC3200 este solutia de care are nevoie o organizatie care cauta un sistem de video conferinta puternic, cu capacitati de colaborare excelente si flexibilitate maxima.

Grandstream GVC3200 este un sistem revolutionar de video conferinta ce ofera interactivitate totala si colaborare maxima intre persoane. Solutia SIP Grandstream GVC3200 permite conectarea oricarui sistem de video conferinta la orice alta platforma SIP sau H.323. in plus, MCU-ul incorporat conecteaza mai multe platforme, cum ar fi Skype si Google Hangouts.

Grandstream GVC3200 este bazat pe sistemul de operare Adroid 4.4, asadar interactivitatea cu magazinul de aplicatii Play Store este totala iar instalarea diverselor aplicatii Android fiind usor de facut.

Utilizatorii Grandstream GVC3200 se bucura de capacitatea video Full HD 1080p, pana la 9 utilizatori simultan, iesiri catre trei monitoare video, WiFi, screen sharing si multe altele.

Grandstream GVC3200 functioneaza cu platformele Grandstream IPVideoTalk si Web Confferencing. Acestea sunt platforme cu plata si permit utilizatorilor sa transforme orice video conferinta intr-o intalnire online, folosind orice browser web sau orice sistem GVC de la Grandstream.

  • video Full-HD 1080p, video conferinta cu pana la 9 utilizatori, 3 conexiuni HDMI pentru monitor TV
  • 9 conexiuni video prin protocol hibrid, fara licente extra sau servere aditionale
  • camera video PTZ cu zoom 12x
  • simplu de instalat, in 3 pasi
  • conexiune Plug&Play cu platforma video Grandstream IPVideoTalk
  • suporta majoritatea platformelor SIP si H.323

check_circle highlight_off info favorite favorite_border